Video om tankerne bag

Jeg har en ideologi om maden.

Det er breaket, energien, nydelsen eller et positivt bidrag til en vigtig beslutning.

Alt ydre påviker os til hverdag og specielt vores kost giver os fuel til at være på resten af dagen.

Jeg går altid efter at skabe noget unikt, mindeværdigt og anderledes. 

Det er evnen til at skille sig ud, der driver udviklingen.

Smagen af meget mere.


Mad der smager af mere, bliver spist mere.

Balancen er alt afgørende for et godt måltid.

Min erfaring er, om det er en et stjernet restaurant eller en kantine, at ideen og sammensætningen er Alfa og Omega.

Jeg bruger alle mine ressourcer som enten hovedkomponenter eller som smagsgivere til andre retter.

jeg minimerer derved omkostninger på indkøb, men også ressourcespild.


Den anderledes, den frække, det simple.


Jeg her lavet denne ret med fokus på tilgængelige ingredienser, hvordan man simpelt kan booste sit måltid op med ekstra smag og samtidig bygge videre på noget man har i forvejen. Målet er at vise et lille indblik i min tankegang.

Det er grønt på mange måder. Og det virker.